2 Nisan 2014 Çarşamba

Seçim Gecesi 40 İlde Elektriklerin Kesilmesini Hiç Bir Olasılık Hesabı Açıklayamaz!!!

2 Nisan 2014 Çarşamba
Şöyle bir baktım da bloglar hala saç, baş makyaj konuşmakta oysa ki şu aralar konuşmamız gereken tek şey bana göre henüz atlatamadığımız seçimler. Öyle ki, Ankaralılar olarak günlerdir oy peşinde koşmaktayız.Memleketin geldiği hal öyle rezil, öyle korkunç ki oyunu verdikten sonra eve gelip, koltuğa şöyle bir gömülüp seçim sonucu izlemek artık tarihe karıştı. Seçim sisteminin ve iktidarın kokuşmuşluğu öyle bir seviyeye geldi ki ne yenilir ne yutulur cinsten.
Çalınan oylar mı dersiniz,tuvaletlerde yakılan oylar mı,çöpten çıkanlar mı?? Geçen seçimlerde yöntemleriniz işlemiş ve bu halk susmuş olabilir ama tüm bunlar uyanıştan önceydi.Artık yemezler!!
AKP seçmeninin bu yaşananları nasıl açıkladığını da ziyadesiyle merak etmekteyim. Çünkü seçim gecesi 40 ilde elektiriğin kesilmesini hiç bir olasılık hesabı açıklayamaz. 
Fakat sevgili Taner Yıldız seçmenlerini bu düşünme sürecinden  kurtarmış neyse ki,açıklaması gayet basit; Kedidir kedi. 
Yahu dağ başında mı yaşıyoruz yoksa 21.yüzyıldayız diye bizi mi yediler.
Biz Ankaralılar olarak bu civardaki kedinin gayet farkındayız,alın size eşgal.

Bir koltuk sevdalısının dramı Melih Gökçeğin ki. Seçimi kaybettiğinde hakkında açılacak soruşturmalardan aklanamayacağını bilen padişah yalakasının son çırpınışları.O kadar çaresizdir ki, kendisi balkon konuşmasında ön saflarda bulunmak yerine seçim gecesi okul kapılarını oğlu 
ve yardımcılarıyla aşındrımış sahtekarlık peşinde koşmuştur! Bu seçimin resmi kazananı Mansur Yavaştır sen kabul etsende etmesende. Kabul etmemek yanlızca senin çırpınışlarını daha acıklı hale getirecek, çünkü Ankaranın seni artık ne kadar istemediğini, senden nasıl sıtkının sıyrıldığını gördün. Millet senden kurtulmak için günlerdir sandık başlarında nöbette. Sen bu seçim sonucunu meşrulaştırsanda artık bu insanları evde tutamazsın daha önce yaptık yine yaparız.Hep söylediğimiz gibi direne direne kazanacağız sen rahat ol !!!!!!
AKP seçmenini de o aydınlık parti ampullerinin altında fikirlerini biraz olsun aydınlatmaya davet ediyorum. 
Görünen köyün klavuzunu istemenin manası var mı??

3 yorum:

  1. Gökçek çirkeflikte, arsızlıkta son noktaya gelmiştir artık. Ama ne yapıp edip Mansur Yavaş'ın kazanmasına engel olacaktır çünkü melih defolup gittiği anda belediye büyük bir kaos içinde kalacak ve yaptığı bütün yolsuz ihaleler ortaya çıkacak, kendisiyle birlikte kaba tabirle boka batacak bir sürüde iş adamı mevcut. Haramzede hanedanına mensup daha bir sürü kişinin yaptığı hırsızlıklar da ortaya çıkacaktır. Abarttım mı ? Hayır. Çünkü melihin saçma sapan trilyon dolarlık gökdelen projelerini kimlere veriyo kimlerin cebini dolduruyo belli değil. Aslında belli de neyse.

    YanıtlaSil
  2. Ya neden siyaset yapıyorsunuz hala..Kazanan kazandı elektrik kesintisi tantanası her seçimde oluyor.Ak partinin adamları mı var sadece oylar sayıldığın da biraz mantıklı olun.Ayrıca fikirlerimiz gayet aydınlık...

    YanıtlaSil

  3. Elektrik kesintileri normal zaten modundaki söyleminden sonra sana ne denir bilemiyorum doğrusu :)
    Topluca gülünç durumdasınız. AKP bakanının çıkıp trafolara kedi girmiş söylemi bile kendi seçmenini ne derece aptal zannettiğinin göstergesi.Ki bunu kabulleniyorsanız o da sizin bileceğiniz iş :)
    Nitekim yarın çıkıp kediler de zaten paralel devlete hizmet ediyor bunları hep CeHaPe yönlendiriyor dese siz ona da inanırsınız :)
    Lafı çok uzatmak istemememden mütevellit sana ve senin gibi düşünenlere cevaben hoş bir makalenin linkini paylaşıyorum.
    Umarım sabırla ve algıyla okumayı becerebilirsin. Sevgiler :)

    http://www.altiustutasarim.com/arsiv/2014/04/egitim_bilincli_politika.php

    Ha bide bu var, zira bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp dimi :)

    http://www.uludagsozluk.com/k/akp-d%C3%B6neminin-unutulmamas%C4%B1-gereken-rezillikleri/

    YanıtlaSil