29 Aralık 2013 Pazar

Hadi Hepimiz Lösevli Olalım :) Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)

29 Aralık 2013 Pazar
LÖSEV bildiğiniz üzere her hangi bir kurumdan yardım almadan yapılan bağışlar ve satılan LÖSEV ürünleri sayesinde lösemili çocukların tedavisini ve eğitimini sağlayan başkanlığını Dr. Üstün Tezer'in yürüttüğü bir yapılanma. Vakıf aynı zamanda vakfa bağlı lösemili çocukların ailelerine de sosyal yardım sağlamakta.


 Vakıf binası Ankara Filistin caddesinde yer alan LÖSEV 'in aynı zaman da aynı bölge de bulunan LÖSANTE (Lösemili Çocuklar Hastanesi) ve lösemili çocukların annelerinin yapmış olduğu aşağıda görmüş olduğunuz elyapımı ürünlerini satan Lösev dükkan yer almakta.


 Vakıf aynı zamanda aşağı da yol tarifi bulunan Lösemili Çocuklar Köyüne sahip. Bu yerleşke de lösemili çocuklar ve ailelerinin kalabileceği apartlar, çocukların sosyal gelişimini sağlamak adına kurulmuş oyun odaları vb. bir çok olanak mevcut.



      Lösev tanıtım videosu zaten benim ifade edemediğim bir çok şeyi size açıkca gösteriyor...


 Hafta sonu Ankamall deki Lösev standında satıştaydık, gayet güzel satış yaptık, çok mutlu olduk :)
Sizleri de Ankara Ankamall mağazasın da 31 Aralık sonuna kadar LÖSEV ürünlerinin satışını yapmış olduğumuz LÖSEV standımıza bekleriz :)


Gördüğünüz gibi çok eğlenceli ve güzel ürünler var, siz de yeni yıl hediyesi alırken bir çocuğun yaşamasına katkı sağlamış olmak istemez miydiniz?


 Yukarı da görmüş olduğunuz Cemil İpekçi'nin özel tasarımı olan kendini yaptığı bebeği standımızda en ilgi çeken ürünlerimizden sadece bir tanesi :)


 Her bütçeye uygun ürünlerimizin yer aldığı (kupa,takvim,ajanda) standımızdan ya da lösev dükkandan alışveriş yapabileceğiniz gibi, lösev ürünlerinin satışını gerçekleştirdiğimiz ;
http://www.lsvdukkan.com/ adresinden istediğiniz lösev ürününü sipariş edebilirsiniz ya da kendi mağazasına giderek seçebilirsiniz.

  • Adres: Lösev Dükkan
    Arjantin cad. Filistin sokak No:45 GOP/ANKARA


 Örneğin bu gülen yüzlü sevimli oyuncakların her birinin arkasında sevdikleriniz için farklı mesajlar mevcut. (seni seviyorum,doğum günün kutlu olsun,canım anneme,bitanecik sevgilime vb.) Sevdikleriniz için sevimli bir sürpriz olabilir :)


Son olarak başlığın hakkını verelim :) Hadi Hepimiz LÖSEV 'li Olalım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder