27 Kasım 2012 Salı

1-9 Aralık Ankara Kitap Fuarı

27 Kasım 2012 Salı

1-9 Aralık 2012 tarihleri arasında Ankaralı okuyucularla buluşacak olan, “Kitap Kurdunun Başkent’te Sonsuz Keşfi” Ankara Kitap 2012 Fuarı, birbirinden ünlü yazarları konuk edecek.



3V Fuarcılık tarafından düzenlenen, “Kitap Kurdunun Başkent’te Sonsuz Keşfi” Ankara Kitap 2012, 1-9 Aralık 2012 tarihleri arasında, Ankaralılarla buluşacak. ATO Congresium Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar, dokuz gün boyunca Ankaralı okuyucuların ziyaretine açık olacak. Doğan Kitap yazarlarından Altan Öymen, Ethem Baran ve Nedim Şener’in 8 Aralık’ta, Cüneyt Ülsever ile Nazlı Eray’ında 9 Aralık’ta imza günlerinde okurları ile buluşacağı fuara, Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve birçok ünlü yazar da konuk olacak.

SAHAFLAR DA FUARDA
Yaklaşık 80 yayınevinin TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı’nın ardından Ankara’da bir araya geleceği etiknlikte yüzlerce yeni kitap yazarları ile birlikte ATO TO Congresium Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde olacak. Ankara Kitap 2012 Fuarı, ikinci el kitap severleri de sahaf stantlarında buluşturacak. Fuarda yer alacak 20 sahaf, sararmış sayfaları ile binlerce baskısı tükenmiş, ikinci el kitabı Ankaralıların beğenisine sunacak. Türkiye’nin tanınmış yazarları dokuz gün boyunca Başkentliler için kitaplarını imzalayacak.

Alıntı; http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=22003002

5 yorum:

  1. Canım izmirdekinin vaktını bılıyormusun acaba sevgiler. :)
    Bende beklerim seni begenırsın umarım blgumu:)

    YanıtlaSil
  2. Nisan ayında oldu izmir kitap fuarı.Bildiğim kadarı ile yakın zamanda yok malesef.

    YanıtlaSil
  3. Bizim Kocaeli kitap fuarı taa Nisan- Mayıs' ta.
    Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini. Kocaaman bi kitap listem var alınmayı bekliyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. giriş için davetiye gerekiyor mu acaba?

    YanıtlaSil
  5. hayır bildiğim kadarı ile gerekmiyor :)

    YanıtlaSil